اليوم سوف نقدم لكم سمك على طريقة بوسى ويارب يعجبكم
المكونات
سمك قشر بياض او تونة او مكرونة
بصل مقطع جوليان(نصف دوائر)
كركم كمون زعتر كزبرة ملح فلفل اسود
خل ابيض
زيت
ثوم
الطريقة
ننضف السمك ونفتح من على ظهرهةفتحات مائلة
نضع الزيت فى الطاسة على نار متوسطة ونضع البصل ونقلب لمدة دقيقة ونضع عليها الثوم ونقلب وعليها نضع الخل ونقلب حتى يدبل البصل بسيطوبعد ذلك نضع البهار ونقلب
مكونات الصلصة
طماطم
فصين ثوم
نصف بصلة
ملح وفلفل
خل
الطريقة
نقطع الطماطم من النصف ونضعها فى طاسة
ونضع الثوم والبصل وعليها نضع البهار
ونضع ملعقتين ريت عليها
ونضعها فى الفرن تحت الشواية
وبعد الاستواء نضع مكونات الصلصة فى الخلاط
ونفرمهونضيف اليها الخل
ونحشى المك بالبصل من الداخل ونرصة فى الصينية
نضع علية صلصة الطماطم داخل التجويف الى احنا عملناة فى السمك
وتدخل الفر على حرارة متوسطة لمدة نصف ساعة وبعد ذالك نضعة نصف ساعة اخرى تحت شواية الفرن
وجربوة وادعولىويارب يعجبكم
بوسى
مكو